Дорожня огорожа

Дорожня огорожа

Виробництво та монтаж ОДР УКРАИНА

Бар'єрна огорожа

Дорожня огорожа Одо УкраїнаВиробник дорожньої огорожі №1 в Україні – Компанія «Одр»

У нашій компанії можна купити дорожню огорожу для монтажу як на швидкісних трасах, так і на дорогах загального користування. Виробляємо всі типи конструкцій, що захищають, в тому числі і відбійники дорожні металеві. Завдяки високій міцності та стійкості до деформацій, наші огорожі не лише рятують водіїв при ДТП, а й запобігають попаданню людей та тварин у небезпечну зону в момент переходу дороги. Вони використовуються як перешкода для виїзду автомобілів на зустрічну смугу, надають проїзній частині впорядкований зовнішній вигляд. Здійснюємо виробництво дорожніх огорож для будівництва, ремонту міських/міжміських трас, установки на мостових спорудах.

Характеристики дорожніх огорож від Одр Україна
  • 1. Мобільність. При необхідності можлива перестановка перешкоди на інше місце або швидка заміна пошкодженої ділянки на нову при ДТП.

  • 2. Довговічність. Експлуатаційний термін таких конструкцій обчислюється десятиліттями. Вони не деформуються, відрізняються стійкістю до несприятливих зовнішніх впливів у процесі експлуатації.

  • 3. Естетичність. Поверхня металевих конструкцій покривається антикорозійними складами, внаслідок чого на них не утворюється іржа, а зовнішній вигляд зберігається протягом багатьох років .

Дорожня огорожа – спеціальна встановлена конструкція, яка призначена для забезпечення безпеки транспортних засобів від випадкового з'їзду з проїжджої частини. Також є пішохідні дорожні огорожі для регулювання руху пішоходів. Вони виключають можливість переходу дороги пішоходами у недозволених місцях. Подібні перешкоди, розташовані біля узбіччя, запобігають виходу тварин на дорогу з інтенсивним потоком транспорту.

Наші контакти
Call центр
Інформація
Загальні питання
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Сервіс
Діючі проекти
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Відділ закупівель
Постачальники
  • Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Антон Мiлосердов
Директор

дорожні огорожі купити

Бар'єрна дорожня огорожа – це огороджувальна металоконструкція, яка встановлюється на конкретних ділянках дороги або бруківці. Головне призначення конструкції – захист учасників дорожнього руху. Встановлена ​​металева бар'єрна огорожа поглинає силу удару внаслідок зіткнення, внаслідок чого знижуються наслідки ДТП. Бар'єрне огородження ефективне як засіб, що забезпечує пасивну безпеку в ситуаціях, коли водій не може самостійно запобігти ДТП, що виникає з різних причин. Це може бути втрата керованості автомобіля, нестабільне функціонування вузлів, засліплення фарами зустрічних машин. Внаслідок встановлення засобів, що збільшують пасивну безпеку на дорогах (установки подібних перешкод), значною мірою зменшується тяжкість наслідків від ДТП, пов'язаних зі з'їздом авто з проїзної частини. Крім бар'єрних перепон, також існують такі види:

  • МОСТОВІ огородження

    Мостова бар'єрна огорожа може бути односторонньою або двосторонньою. Найчастіше вони монтуються на мостових спорудах, щоб запобігти з'їзду авто з дороги на автомобільних мостах.

  • ПІШІХІДНІ огородження

    Подібні перешкоди встановлюються, щоб забезпечити безпеку пішоходів за рахунок регулювання правильного переходу через проїжджу частину в належному місці. Вони виготовляються в різних формах, монтуються вздовж тротуару.

  • ТРОСОВІ огородження

    Металоконструкція у вигляді встановлених стійок, через які проводять троси з металу, що запобігають виїзду автомобіля на зустрічну смугу.

Ми працюємо на ринку України вже понад 10 років, гарантуємо чітке дотримання СНІПів та ГОСТів. Монтаж дорожніх огорож проводиться по всій території України.

Виконуємо повний комплекс послуг з проектування та підготовки технічних документів, відтворення розмітки для узгодження із Замовником.

Дорожня огорожа від ОДР Україна
Дорожня огорожа від ОДР Україна
Дорожня огорожа від ОДР Україна
Дорожня огорожа від ОДР Україна

ЩО ТАКЕ ДОРОЖНЕ ОГОРОЖДЕННЯ

На будь-які дорожні огородження ціна більш ніж доступна, тому що нам не потрібно співпрацювати з посередниками, а всі матеріали для виробництва закуповуються безпосередньо у партнерів-виробників.

Застосування дорожньої огорожі

Дорожня огорожа 11 ДО ДД

Монтаж дорожньої огорожі

монтаж дорожньої огорожі ОДР Україна

Монтажні роботи проводяться досвідченими фахівцями на однаковій висоті, що дозволяє водіям оперативно орієнтуватися в ситуації та проїжджати конкретну дорожню ділянку за правилами.

У виробництві металевих конструкцій застосовуються стійкі до природних явищ матеріали, на які наносяться світловідбивні покриття. Встановлення бар'єрної огорожі здійснюється з урахуванням функціональних відмінностей конструкцій.

Залежно від призначення дорожніх огороджувальних конструкцій ми встановлюємо два види перешкод:
  • Утримуючі. Призначені для машин та пішоходів.
  • Обмежуючі. Призначені для обмеження доступу пішоходів/тварин до певних зон.

За призначенням ми виробляємо та встановлюємо фронтальні та бічні огорожі для гасіння швидкості руху автотранспорту в результаті торцевих або бічних ударів, та утримання транспортних засобів/коригування їхнього напрямку руху при ударі під гострим кутом відповідно. Встановлення бар'єрної огорожі здійснюється з урахуванням фізичних та технічних параметрів кожного модуля металевої перешкоди.

Перед монтажними роботами кожен елемент перевіряється на якість. Технологічні рішення, що застосовуються нашою компанією, – це поєднання високої якості та коротких термінів виконання робіт. Це вигідна конкурентна перевага, яка дозволяє займати лідируючі позиції на ринку. Замовити дорожню огорожу Наша компанія оснащена великими виробничими потужностями для створення всіх типів утримуючих бар'єрів.

Вся продукція виробляється з урахуванням встановлених стандартів, повною мірою відповідає всім необхідним вимогам щодо якості. У нас можна замовити дорожню огорожу 3 мм, конструкції будь-якої іншої товщини з необхідними формами.

Бар'єрна огорожа 11ДО (односторонні)

Дорожня огорожа 11 ДОБар'єрне огородження 11ДО (односторонні) - поширений тип збірно-розбірних конструкцій, у виробництві якого застосовуються різні металеві елементи. Дорожня огорожа 11ДО призначена для монтажу на ділянках дороги з різним ступенем інтенсивності.

Головною особливістю такої металевої перешкоди є те, що вона є односторонньою, має початкову, робочу та кінцеву ділянку, які мають відмінності щодо конструктивних особливостей.

У першій частині таких перешкод секція балки СБ-1 має посилену конструкцію, що зумовлено великим ризиком пошкодження від можливої ​​ДТП. Найменший ступінь жорсткості має робоча область, а кінцева ділянка за ступенем захисту та жорсткості хоч і поступається початковому, але також має досить високий рівень стійкості при можливому ДТП. Найчастіше бар'єрна огорожа 11ДО (односторонні) у стандартному виконанні досягає близько 30 метрів.

Такої відстані достатньо для створення безпечного руху на небезпечних ділянках. Також це чудова можливість для надання можливості завчасного інформування автовласників про наближення небезпечних ділянок у темний час доби (на огородження наносяться спеціальні світловідбиваючі елементи). Ще одним важливим моментом є той факт, що на таку бар'єрну огорожу ціна з урахуванням якості, тривалого терміну експлуатації та практичності є цілком доступною. 

Бар'єрна огорожа 11ДД (двостороння)

монтаж двосторонньої дорожньої огорожі ОДР УкраїнаБар'єрна огорожа 11ДД двостороння – це огороджувальна металоконструкція, яка встановлюється на осі дороги для розмежування зустрічних смуг транспортного руху. Внаслідок зіткнення з такою перешкодою металоконструкція сприяє гасенню енергії удару, запобіганню виїзду на зустрічну смугу руху.

Щоб купити дорожню огорожу, зв'яжіться з нашими менеджерами за контактними номерами, вказаними на сайті. Фахівці дадуть відповіді на всі Ваші питання, проконсультують щодо особливостей замовлення дорожньої огорожі в Україні.
СУПУТНА ПРОДУКЦІЯ ОДД
Дорожні знаки Одр Україна
Виробництво
дорожніх знаків
Дорожня розмітка Одр Україна
Дорожня
Розмітка
Дорожные ограждения Одр Украина
Дорожні
Огородження
Дорожня продукція Одр Україна
Дорожня
Продукція
Проектування та узгодження схем дорожнього руху Одр Україна
Узгодження
Схем ОДД
Організація дорожнього руху Одр Україна
Нестандартні
Рішення ОДД
Дорожні огорожі
Рішення
нестандартних ситуацій

Організація дорожнього руху – критично важливий процес. Кожен об'єкт є унікальним.

Якщо у Вас виникли складнощі з організацією робіт, наявності техніки, фахівців, у Вас не реальні терміни - ми готові Вас вислухати та запропонувати наші ресурси та досвід на пошуку кращого рішення.


Директор 

Антон Мілосердов

Basement window replacement